Erciyes'te sömestir tatili yoğunluğu

TÜRKİYE'nin önemli kış turizm merkezlerinden Erciyes Kayak Merkezi, yarıyıl tatilinde dolup, taştı. Yarıyıl tatilini fırsat bilen aileler ve ögrenci...

TÜRKİYE'nin önemli kış turizm merkezlerinden Erciyes Kayak Merkezi, yarıyıl tatilinde dolup, taştı.

Yarıyıl tatilini fırsat bilen aileler ve ögrenciler, kış turizm merkezi Erciyes'e akın etti. 2200 rakımlı Erciyes Kayak Merkezi'nde yoğunluk yaşandı. 1500 yatak kapasiteli Erciyes'te otellerdeki doluluk oranı yüzde yüze ulaştı. Tatilciler, toplam uzunluğu 102 kilometreyi bulan pistlerde kayak ve snowboard yapmanın keyfini yaşadı. Kimi tatilciler de çocuklarıyla pistlerde kızakla kayarak karın keyfini çıkardı.

Tatil için ailesiyle birlikte Erciyes'e gelen Dila Kurtdoğan, "Tatil için Erciyes'e geldik. Çok güzel ve keyifli. Sömestir tatilinin keyfini Erciyes'te çıkarıyorum. Ailemin bana karne hediyesi oldu. Hem de ikinci döneme güzel başlamak için buraya getirdiler. Erciyes'i çok beğendim. Kayağı biraz öğrenebildim" dedi.

3'üncü sınıf öğrencisi Çınar Çebükay ise, "Kayak yapmak çok eğlenceli oluyor. Erciyes'e geldiğimiz için çok mutluyum. Ailem karne hediyesi olarak beni Erciyes'e getirdi. Erciyes'i çok sevdim" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

- Erciyes genel görüntü

- Kızak ve kayak yapan çocuklardan görüntü

- Çocuklarla röportaj

- Diğer görüntüler

Süre : 04.05 Boyut 457 MB

Haber:Olcay DÜZGÜN - Kamera: Yasin DALKILIÇ /KAYSERİ, ()


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.