Eminönü'nde yağmurdan korunmak isteyenler alt geçide sığındı

Beyza Nur GÜLER-Kubilay ÖZEV/İstanbul, () İstanbul'da etkili olan sağanak yağış, zaman zaman yerini doluya bıraktı. Eminönü'nde yağışa hazırlıksız yak...

Beyza Nur GÜLER-Kubilay ÖZEV/İstanbul, () İstanbul'da etkili olan sağanak yağış, zaman zaman yerini doluya bıraktı. Eminönü'nde yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve turistler, alt geçit ve duraklara sığındı.

Eminönü'nde alt geçide sığınan bir vatandaş, "Otobüste yakalandık ama arkadaşım bizi şadırvanda bekliyordu. O bayağı ıslanmış belli ki. Dolu da yağdı, biraz korkuttu. Hava durumuna bakmadan çıkmıştık ama 2'de biteceğini gördüm bakınca. Yağmurun kesilmesini bekliyoruz ama pek kesilecek gibi değil" dedi.

Eminönü Meydanı'nda yağmura yakalanan görme engelle bir vatandaş ise, "Tam meydandaydım, alt geçide indim, yağmurdan korunmuş oldum" şeklinde konuştu.

"CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDEYDİ"

Doluya Kadıköy metrosunda yakalandığını ifade eden bir vatandaş, "Ceviz büyüklüğündeydi. Hiç böyle bir şey görmedim yani. Az daha düşüyordum, çocuğun biri yardım etti. Oksijenin azalması bu olayları tetikledi bence" diye konuştu.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.