Düzce'de özel bireyler bir günlük askerlik heyecanı yaşadı

DÜZCE (AA) - Düzce'de özel gereksinimli bireyler, "Temel Askerlik Uygulaması" kapsamında düzenlenen törenle bir günlüğüne asker oldu. İl Jandarma Kom...

DÜZCE (AA) - Düzce'de özel gereksinimli bireyler, "Temel Askerlik Uygulaması" kapsamında düzenlenen törenle bir günlüğüne asker oldu.

İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen askeri törene yakınlarıyla gelen özel bireyler, üniformalarını giydikten sonra ellerini Türk bayrağı ve silahların üzerine koyarak yemin etti.

Düzce İl Jandarma Komutanı Naci Akkaş, daha sonra özel gereksinimli bireylere asker selamı vererek terhis belgelerini takdim etti.

Tören sonunda askeri araçlara binerek tur atan özel bireyler, yakınlarıyla ve jandarma personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

16 May 2022 - 15:57 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.