Düzce'de halk otobüsü yolcularına 30 Ağustos Zafer Bayramı sürprizi

DÜZCE (AA) - Düzce'de belediye personeli 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü için farkındalık oluşturmak amacıyla özel denetimli halk otobüsün...

DÜZCE (AA) - Düzce'de belediye personeli 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü için farkındalık oluşturmak amacıyla özel denetimli halk otobüsünde şiir okundu.

Düzce Belediyesi Özel Denetimli Halk Otobüsü'nde gerçekleşen etkinlikte, Kültür İşleri Müdürlüğünün 5 personeli, yolcu gibi farklı duraklarda bekleyerek otobüse tek tek binerek yolculuk yapmaya başladı.

Daha sonra bir personel 30 Ağustos zaferini anlatan şiiri okumaya başladı. Ardından diğer 4 personel de sırayla şiiri okumaya devam etti.

30 Ağustos 1922 yılının şartlarını anlatan şiiri okuyan belediye çalışanlarını bazı yolcular cep telefonu kamerasıyla kaydetti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.