Düzce'de 2 otomobilin çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı

- Kaza güvenlik kamerasınca kaydedildi

DÜZCE (AA) - Düzce'de 2 otomobilin çarpıştığı kazada 10 kişi yaralandı.

Kültür Mahallesi Rasim Betir Caddesi'nde ilerleyen Yusuf Arı idaresindeki 81 DA 481 plakalı otomobil ile sürücüsünün ismi belirlenemeyen 67 ZY 202 plakalı otomobil, Lütfü Akar Stadyum Sokak kavşağında çarpıştı.

İsmi belirlenemeyen otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, diğer sürücü Yusuf Arı ile aynı araçta bulunan 6'sı çocuk 10 kişi yaralandı.

Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Atatürk Devlet ile Düzce Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

27 May 2022 - 21:45 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.