Denizde kaybolan Serhat'ı arama çalışmaları sürüyor

KASTAMONU'nun Abana ilçesinde, serinlemek için girdiği denizde kaybolan Serhat Özcan'ı (18) arama çalışmaları devam ediyor. Kastamonu'da yaşayan Serh...

KASTAMONU'nun Abana ilçesinde, serinlemek için girdiği denizde kaybolan Serhat Özcan'ı (18) arama çalışmaları devam ediyor.

Kastamonu'da yaşayan Serhat Özcan, önceki gün iki arkadaşıyla birlikte Abana'ya gitti. İlçe merkezinde sahile inen Özcan, serinlemek için girdiği denizde bir süre sonra kayboldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Cumartesi ve pazar günü yapılan aramalarda Özcan bulunamadı. Özcan'ı arama çalışmaları bugün yeniden başladı. Çalışmalara, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığına bağlı 3'üncü Dalış Timi, İnebolu Sahil Güvenlik Komutanlığı, Abana Belediyesi cankurtaran ekipleri ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ekipleri de destek veriyor.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.