Datça'da bahar; papatyalar açtı

MUĞLA'nın Datça ilçesine, bu yıl geç de olsa bahar geldi. Soğuk ve yağışlı geçen kış mevsiminin ardından, nisan ayı ile doğa yeniden canlandı, kırlar...

MUĞLA'nın Datça ilçesine, bu yıl geç de olsa bahar geldi. Soğuk ve yağışlı geçen kış mevsiminin ardından, nisan ayı ile doğa yeniden canlandı, kırlar papatyalarla doldu.

Datça'da bu yıl özellikle ocak ve şubat aylarında hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeniyle baharın gelişi, mart yerine nisan ayına sarktı. Türkiye genelinde her şeye rağmen baharı en erken karşılayan yörelerden biri olan Datça’da, hava sıcaklığı 22 dereceye kadar yükseldi. İlçenin kırsal Reşadiye, Hızırşah, Yaka ve Yazı gibi kırsal mahallerinde doğa uyanıp, yeşil örtüye büründü, papatyalar açtı. Kırlarda açan papatyalar görsel şölen sunarken, fotoğraf tutkunlarına doğal fon oluşturuyor.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.