CSO'nun konserlerine erteleme

ANKARA, ()- CUMHURBAŞKANLIĞI Senfoni Orkestrası'nın (CSO) bugün ve yarın yapılması planlanan konserleri, bazı illerde devam eden yangınlar nedeniyle e...

ANKARA, ()- CUMHURBAŞKANLIĞI Senfoni Orkestrası'nın (CSO) bugün ve yarın yapılması planlanan konserleri, bazı illerde devam eden yangınlar nedeniyle ertelendi.

CSO'dan yapılan açıklamaya göre, bugünkü Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ve Grup Hermanos'un 'Latin Rüzgarları' ile yarın için planlanan Devlet Çoksesli Korosu'nun 'Karanlıktan Aydınlığa, Baroktan Romantik Döneme Düet, Trio ve Kuartetler' konserleri ülkedeki orman yangınları nedeniyle ertelendi. Planlanan konserler, duyurulacak başka günlerde yapılacak.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.