Çorum'da yol vermeme kavgasında bir kişi silahla yaralandı

ÇORUM (AA) - Çorum'da iki grup arasında yol vermeme yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada bir kişi silahla yaralandı. S.A. (35) ve arkadaşı İ.E.S. (3...

ÇORUM (AA) - Çorum'da iki grup arasında yol vermeme yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada bir kişi silahla yaralandı.

S.A. (35) ve arkadaşı İ.E.S. (32) ile A.M.Ç (34) ve S.Y. (29) arasında Osmancık Caddesi’ndeki Osmancık üst geçidinde yol vermeme nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine S.Y, bir anda İ.E.S'nin belinden aldığı tabancayla ateş ederek S.A'yı bacağından yaraladı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı S.A, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kavgaya karışan üç zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.