Çorum'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

ÇORUM (AA) - Çorum'da çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.İddiaya göre, Çomar Barajı'ndaki mesire alanında piknik yapan Bekir Bozkurt (30) ile Erkan A. (29), aynı bölgede bulunan Hasan Ö. (38) ile henüz belirlenemeyen...

ÇORUM (AA) - Çorum'da çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

İddiaya göre, Çomar Barajı'ndaki mesire alanında piknik yapan Bekir Bozkurt (30) ile Erkan A. (29), aynı bölgede bulunan Hasan Ö. (38) ile henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Hasan Ö, tabancayla karşı tarafa rastgele ateş etti. Bozkurt göğsünden, arkadaşı Erkan A. da kolundan yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Bozkurt, müdahaleye rağmen kurtarılamadı, Erkan A'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Aracıyla kaçan Hasan Ö, jandarma ekiplerince kent merkezinde yakalandı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.