Çorum'da emekli öğretmen, tartıştığı komşusunu öldürdü

ÇORUM (AA) - Çorum'un Osmancık ilçesinde emekli öğretmen, evinin kapısına baltayla saldırdığı iddia edilen komşusunu tüfekle vurarak öldürdü. İddiaya...

ÇORUM (AA) - Çorum'un Osmancık ilçesinde emekli öğretmen, evinin kapısına baltayla saldırdığı iddia edilen komşusunu tüfekle vurarak öldürdü.

İddiaya göre, Kuz köyünde ikamet eden Tugay Yüzgeç (30), saat 03.30 sıralarında bir miktar benzin ve balta ile daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen komşusu emekli öğretmen Hüseyin Avni D'nin (70) evine gitti.

Hüseyin Avni D, tartışmanın büyümesi üzerine baltayla evinin kapısına zarar veren Yüzgeç'e tüfekle ateş etti.

Muhtarın ihbarı üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince olay yerinde öldüğü tespit edilen Yüzgeç'in cenazesi, otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hüseyin Avni D. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Tugay Yüzgeç'in psikolojik sorunları nedeniyle yaklaşık bir yıl önce yaşadığı Ankara'dan köyüne taşındığı, kapı komşusu Hüseyin Avni D. ile zaman zaman tartışma yaşadığı öğrenildi.

20 Oca 2022 - 14:22 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.