Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Artvin'de taziye ziyaretinde bulundu

ARTVİN (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Artvin'in Yusufeli ilçesinde 12 Temmuz'da meydana gelen sel ve heyelanda hayatını kaybeden aynı...

ARTVİN (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Artvin'in Yusufeli ilçesinde 12 Temmuz'da meydana gelen sel ve heyelanda hayatını kaybeden aynı aileden 3 kişinin yakınlarına başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Rize ve Artvin'deki şiddetli yağışa bağlı sel ve heyelanların ardından inceleme yapmak üzere bölgeye gelen Bakan Kurum, Rize'den helikopterle Artvin Barajı yakınlarındaki helikopter pistine hareket etti.

Burada ilgililerce karşılanan Bakan Kurum, ilçede şiddetli yağış sonucu meydana gelen sel ve heyelanda hayatını kaybeden Mustafa, eşi Müşerref ve oğlu Salih Sönmaz'ın, Demirkent köyündeki evine taziye ziyaretinde bulundu.

Sönmaz ailesinin kızları Fatmanur ile bir süre görüşen Bakan Kurum, aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Basına kapalı gerçekleştirilen ziyarette, Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.

Bakan Kurum'a ziyarette, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bahtiyar Yılmaz ile diğer ilgililer eşlik etti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.