Caddebostan Sahili'nde yoğunluk

Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL CADDEBOSTAN Sahili'nde yoğunluk oluştu. Sahil şeridindeki kalabalık havadan da görüntülendi. Koronavirüs tedbirleri kapsa...

Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL CADDEBOSTAN Sahili'nde yoğunluk oluştu. Sahil şeridindeki kalabalık havadan da görüntülendi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyordu. Kabine toplantında alınan karar gereği Cumartesi günleri için sokağa çıkma kısıtlaması kaldırıldı. Kadıköy Caddebostan Sahili'nde yoğunluk yaşandı. Sahile gelen ve çoğunluğunu gençlerin oluştuğu kişiler, yürüyüş yaptı. Bazılarının bisiklete bindikleri görüldü. Bazıları çimlerde oturarak vakit geçirirken bazıları ise top oynadı. Caddebostan Sahili'ndeki kalabalık havadan da görüntülendi.

FOTOĞRAF


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.