Bolu Dağı'nda yağış ve sis etkili oldu

BOLU (AA) - D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde sağanak ve sis etkili oldu. Bolu Dağı'nda dün başlayan sağanak aralıklarla devam ediyor. Abant Ka...

BOLU (AA) - D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde sağanak ve sis etkili oldu.

Bolu Dağı'nda dün başlayan sağanak aralıklarla devam ediyor. Abant Kavşağı, Bakacak, Karanlıkdere ve Seymenler mevkisinde etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 30 metreye düştü.

Bölgede etkili olan yağış ve sis nedeniyle sürücüler zaman zaman zor anlar yaşıyor.

Karayolları ekipleri sağanak ve sise karşı ışıklı tabelalarla önlem alırken, trafik ekipleri ise sis lambalarını yakmaları, yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hızdan kaçınmaları konusunda sürücüleri uyardı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.