“Birileri yakmanın biz korumanın peşindeyiz”

İHA’lar son 60 günde 86 yangını ilk kıvılcımlarda tespit etti

Baykar Savunma teknik müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Trabzonlu Selçuk Bayraktar, Antalya Manavgat ve Türkiye’nin birçok yerinde çıkan yangınlarda İHA’larla destek veriyor.

BİRİLERİ YAKMANIN BİZ KORUMANIN PEŞİNDEYİZ..!”

CHP Parti Meclisi Üyesi Sivas Milletvekilli Ulaş Karasu’nun 8 ilde çıkan yangınlar için “Yangınların çıktığı saatlerde İHA’lar neredeydi?” şeklindeki sorusuna Bayraktar, “Birileri yakmanın, biz korumanın derdindeyiz... 2020'de 345, son 60 günde ise 86 yangını henüz başlangıç aşamasında tespit etti.” dedi.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ YA SİZ?”

Bayraktar, İHA’ların yangınlara destek verdiğine ilişkin “Birileri yakmanın, biz korumanın derdindeyiz... Şu anda 6 BayraktarTB2, ekibimizle birlikte 7/24 görevinin başında. 2020'de 345, son 60 günde ise 86 yangını henüz başlangıç aşamasında tespit etti. Biz ormanları korumak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ya siz?” açıklamalarında bulundu.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.