Batı Karadeniz'de kar manzaraları hayranlık uyandırıyor

DÜZCE ( AA ) - Batı Karadeniz'de kar yağışının ardından güzel manzaralar ortaya çıktı. Düzce'nin yüksek kesimlerinde gece başlayan ve aralıklarla dev...

DÜZCE ( AA ) - Batı Karadeniz'de kar yağışının ardından güzel manzaralar ortaya çıktı.

Düzce'nin yüksek kesimlerinde gece başlayan ve aralıklarla devam eden kar, özellikle Akçakoca ilçesine bağlı Altunçay köyü, Tepeköy, Dereköy ve Şifalı su mevkilerinde etkili oldu.

D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz Bağlantı Yolu'nun yüksek kesimlerinde yağan kar güzel manzaralar oluşturdu.

Karayolları ekiplerinin Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli, Elmalık, Yumrukaya ve Dağkent mevkilerinde tuzlama ve küreme çalışması yaptıkları bölgede kar yağışı etkisini yitirdi.

D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde ise yol kenarında biriken karların temizleme çalışmaları sürüyor.

20 Oca 2022 - 13:24 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.