Amasya'da yol ortasında kalan kaplumbağayı polisler kurtardı

AMASYA (AA) - Amasya'da yolun ortasında kalan kaplumbağaya polis ekipleriyardım etti. Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve H...

AMASYA (AA) - Amasya'da yolun ortasında kalan kaplumbağaya polis ekipleriyardım etti.

Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma ekipleri, Taşova uygulama noktası yakınında bir kaplumbağanın yol ortasında kaldığı bilgisini aldı.

Kaplumbağanın yanına giden ekipler, trafiği durdurdu. Komiser Aykut Yerevur, kaplumbağayı eliyle alıp yol kenarına bıraktı.

Komiser Yerevur, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşın yol ortasında kaplumbağa bulunduğu ve ezilmek üzere olduğu ihbarı üzerine olay yerine geldiklerini belirterek, "Kaplumbağayı kenara aldıktan sonra su verdik ve doğal ortamına koyduk. Bizim görevimiz insanları korumak olduğu kadar hayvanları da korumak. Görevimizi ifa etmenin vermiş olduğu huzurla çalışmaya devam ediyoruz." diye konuştu.

Ekipler, daha sonra bölgede devriye görevlerine devam etti.

16 Ağu 2022 - 13:35 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.