Akademik kadro güçlendirilecek

Başkent Üniversitesi 161 akademik personel alacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre Başkent Üniversitesi Rektörlüğü bünyesine, Profesör / Doçent / Doktor Öğretim Üyesi / Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi olmak üzere toplam 161 akademik personel alınacak. Öğretim Üyelikleri için 8 Şubat 2021 Pazartesi gününe kadar, öğretim görevlileri için ise ilanın yayım tarihinden itibaren 8 Şubat Pazartesi günü mesai bitimine kadar başvuru yapılabilecek.

Adayların ilanda belirtilen kadro, genel ve özel başvuru şartları ile başvuru süresiyle ilgili bilgiler için linke tıklayın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.