AK Parti Milletvekili Aydın, Bakan Soylu'yu ziyaret etti

GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ettiğini bildirdi. Aydın, yaptığı yazıl...

GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ettiğini bildirdi.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Bakan Soylu ile Giresun'la ilgili genel değerlendirmede bulunduğunu belirtti.

Soylu'dan, Piraziz ilçesinin ihtiyacı olan hükumet konağının yapımıyla ilgili söz aldıklarını ifade eden Aydın, şunları aktardı:

"Proje çalışmalarına hızlı bir şekilde başlıyoruz. Bu vesileyle Pirazizli hemşehrilerime en iyi şekilde hizmet verecek hükümet konağının sözünü de almış bulunuyoruz. İnşallah bu seneye yetişmezse de 2021 yılında ihalesi yapılmış hale gelecek ve ilçemizin duyduğu bu ihtiyacı da gidermiş olacağız."

Aydın, açıklamasında, Bakan Soylu'ya nazik ev sahipliği için teşekkür etti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.