FIRTINA DOLUDİZGİN

Biglia, Zukanovic ve Hedenstad gibi üç önemli oyuncusundan yoksun Karagümrük, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda lig lideri Trabzonspor'u ağırlıy...

Biglia, Zukanovic ve Hedenstad gibi üç önemli oyuncusundan yoksun Karagümrük, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda lig lideri Trabzonspor'u ağırlıyordu. Aslında kimin kimi ağırladığı biraz muammaydı. İstanbul Trabzonspor için her zaman kendi evi gibi. Yeter ki, bilet kontenjanı olmasın. Çünkü, Trabzonspor ülkenin her yerinde her stadyumu doldurabilecek potansiyele sahip bir camia.

Abdullah Avcı, maça orta alanı Siopis ve Hamsik'e emanet ederek başladı. Önemli eksiklerine rağmen Karagümrük'ün pas oyunundan vazgeçmediğini gördük. İlk yarıda Djaniny'nin penaltı golü, maça sakin başlayan Trabzonspor'un daha rahat futbol oynamasına neden oldu. Jimmy Durmaz ve Yann Karamoh kendi takımları adına topu öne taşımak için her şeyi yaptı. Ama bir yere kadar! İlk yarıda Siopis, Hamsik ve Trondsen'in üstün gayreti Karagümrük'ü etkisiz kılmaya yetti. İkinci yarıda Berat'ın oyuna girişiyle beraber Abdülkadir Ömür'ün muhteşem golü geldi ve fark ikiye çıktı. Rahat oynayan Bordo Mavililer, daha da rahatladı. Karadeniz Fırtınası, attığı iki golle üç puanı kapıp zirvedeki yerini daha da sağlamlaştırdı. En yakın rakibiyle arasındaki puan farkını ona çıkardı.

Süper Lig'in kaybetmeyen ve zirvede yalnızları oynayan takımı Trabzonspor, dün de galibiyet serisine devam etti. Kazanmayı alışkanlık haline getiren Bordo Mavililer, bu alışkanlığını sürdürebilirse şampiyon olacak. Performansı düşük oyuncuları olduğunda bile kazanmak büyük bir meziyet. Trabzonspor, temkinli, sabırlı, sakin ve mutevazı bir şekilde pür dikkat hedefine koşuyor. Sonunu ise, herkes gibi biz de çok merak ediyoruz.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Özden Ayvaz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler