TBMM Sosyal Kooperatifçilik Alt Komisyonu toplandı

TBMM (AA) - TBMM Dilekçe Komisyonu bünyesinde kurulan Sosyal Kooperatifçilik Kapsamında İsrafın Önlenmesine Yönelik Uygulamaların Araştırılması ve Yay...

TBMM (AA) - TBMM Dilekçe Komisyonu bünyesinde kurulan Sosyal Kooperatifçilik Kapsamında İsrafın Önlenmesine Yönelik Uygulamaların Araştırılması ve Yaygınlaştırılması Alt Komisyonu, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın başkanlığında toplandı.

Aydın, Bolu'da ve Batı Karadeniz Bölgesi'nde aşırı yağışlar nedeniyle yaşanan sel baskınları dolayısıyla vatandaşlara ve devlete geçmiş olsun dileklerini ileterek, canla başla çalışan vatandaşlar ile kurumların yetkilileri ve personeline teşekkür etti.

İllerdeki kooperatifçilik faaliyetlerinin yerinde incelenmesi amacıyla 5 toplantı gerçekleştirildiğini anlatan Aydın, ayrıca Ankara, İzmir ve Çanakkale'de yerinde inceleme yapıldığını anlattı.

Komisyonda, daha sonra Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği yetkilileri, orman yangınlarıyla mücadele yöntemleri, hal ve hal atıklarının değerlendirilmesi ve atıkların geri dönüşümü konularında sunum yaptı.

30 Haz 2022 - 17:22 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.