Naturelgaz halka arza hazırlanıyor

İSTANBUL (AA) - Global Yatırım Holding iştiraki Naturelgaz'ın, esas sözleşmesinde halka arza yönelik değişiklik yapmak için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurduğu bildirildi. Şirketten yapılan açıklamada, Naturelgaz'ın...

İSTANBUL (AA) - Global Yatırım Holding iştiraki Naturelgaz'ın, esas sözleşmesinde halka arza yönelik değişiklik yapmak için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurduğu bildirildi.

Şirketten yapılan açıklamada, Naturelgaz'ın Türkiye taşıma doğal gaz pazarının lider oyuncularından biri olduğu anımsatıldı.

Global Yatırım Holding'in yüzde 95,4 bağlı ortaklığı olan Naturelgaz Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arz yolunda olduğu belirtilen açıklamada, "Naturelgaz Sanayi ve Ticaret AŞ, 20 Ocak 2020'de Naturelgaz Sanayi ve Ticaret AŞ Şirket Esas Sözleşmesi'nin Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun hale getirilmesi amacıyla SPK'ye izin başvurusunda bulundu." ifadesi kullanıldı.

Naturelgaz'ın, taşıma doğal gaz pazarında yüzde 20 payı bulunuyor.

21 Oca 2020 - 13:56 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.