KARDEMİR Genel Kurulu ertelendi

KARABÜK (AA) - Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Kurul toplantısı, çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Şirketin 2019 yılı faali...

KARABÜK (AA) - Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Kurul toplantısı, çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi.

Şirketin 2019 yılı faaliyetlerinin görüşüleceği olağan genel kurul toplantısı için bazı yöneticiler ile hissedarlar, KARDEMİR Eğitim ve Kültür Merkezi'nde yerlerini aldı.

Yeterli çoğunluk sağlanamayan genel kurul toplantısı, ileri bir tarihte yapılmak üzere sonlandırıldı.

Fabrikanın 30 Mart'ta yapılacağı ilan edilen genel kurul toplantısı, yönetim kurulu kararıyla yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bugüne ertelenmişti.

27 Tem 2020 - 12:25 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.