Rusya'da sokaklar böyle dezenfekte edildi

Tuba KARA, () Rusya’nın başkenti Moskova ve Çelyabinsk şehrinde koronavirüs(Covid-19) önlemleri kapsamında sokaklar araçlarla dezenfekte edildi. O anl...

Tuba KARA, () Rusya’nın başkenti Moskova ve Çelyabinsk şehrinde koronavirüs(Covid-19) önlemleri kapsamında sokaklar araçlarla dezenfekte edildi. O anlara ilişkin görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı.

Rus hükümeti, dünya genelini etkisi altına alan koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında başkent Moskova ve en büyük şehirlerinden biri olan Çelyabinsk kentinin sokaklarını belediyenin temizlik araçları ve askeri araçlarla dezenfekte etti. Dezenfekte işleminde görevli birçok personel ve araç sokakları gezerek dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.

FOTOĞRAF

06 Nis 2020 - 14:56 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.