Ders gibi maç!

Trabzonspor’un Beşiktaş maçında konuşulacak hiç bir tarafı yok. Sadece sahada Sörloth ve Uğurcan vardı, gerisinde ise takım yok gibiydi. Herkes savu...

Trabzonspor’un Beşiktaş maçında konuşulacak hiç bir tarafı yok. Sadece sahada Sörloth ve Uğurcan vardı, gerisinde ise takım yok gibiydi.

Herkes savunmaya suç bulabilir ancak bana göre en masumu dün ki maçtaki kötü görüntü de savunmaydı. Orta sahada ve kanatlarda bir şey yapmayan bir takım olursa, savunma daha ne yapsın. Beşiktaş’ta topu alan herkes kalenin içerisine iniyor. Gökhan Gönül. Beşiktaş’ın sağ beki ama belki de 150 defa bindirme yaptı. Bu tablo zaten her şeyi anlatıyor.

Tabi ki maça çıkan kadroda tercih hatası var. Bunu sahada gördük zaten. Herkes kötü ama bu maça ne olursa olsun Abdülkadir Parmak ile başlamalıydı. Doğan elinden geleni yapmış olabilir ama böyle maçların baskısını kaldıracak düzeyde değil. Maç 1-0 kötü oynuyor ve baskı yiyorsun, bu tabloda ikinci yarıya hemen değişiklik yaparak ve oyun formatında oynamalar ile girmek gerekli.

Ancak Sturridge’nin yerine Kamil Ahmet’i alarak başka bir oyun bekleyemezsin. Bunun ardından Ekuban’ın girişi ve son olarak Bilal’in sahaya sürülmesi. Ekuban hamlesi dışında bunlar sahaya etki edemezdi, etmedi de. Yine de alınan bir puan altın değerinde. Ancak bu maçta çıkarılacak çok ders var. Çıkartırsak, şampiyonluk yolunda bir puan bile büyük önem taşır, yoksa böyle her zaman maç kurtaramazsın.

Kaleci Uğurcan, Türkiye’nin en büyük kalecisi. Bunu bir kez daha gösterdi. Sörloth da en iyi forveti. Bu atan ve tutan Trabzon’a bir puan kazandırdı. Yine de bu ikili her maç bir takımı sırtlayamaz.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mehmet Yılmaz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Ender - YouTube da Rıfkı soysalın yorumlarını dinleyiniz çok doğru tespitler var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 10:42


Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler