Büyükşehir Belediyesine şapka çıkarılır!

“Toplu ulaşıma 2, öğrenci biletine 4 yıldır zam yapılmıyor. 2022'de de zam yok. Amiyane tabirle, “yerim dar” diye türlü bahane sunup hizmet yerine şov...

“Toplu ulaşıma 2, öğrenci biletine 4 yıldır zam yapılmıyor. 2022'de de zam yok. Amiyane tabirle, “yerim dar” diye türlü bahane sunup hizmet yerine şov belediyeciliği yapanlara örnek olsun. Belediyeler özellikle bu dönemde tüm kaynaklarını vatandaş için kullanmalı.”

Bu ifadeler Konya Yeni Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Seyfullah Koyuncu’ya ait. Köşe yazısı her ne kadar bir iki bilgi hatasını barındırsa da yazının bütününe bakınca ne kadar haklı olduğunu gördüm. Toplu ulaşımda 2 yıl zam yapılmaması, öğrenci biletlerine 4 yıldır zam yapılmaması ve bugünkü ekonomik şartlarda yine zam kararı alınmaması gerçekten takdire şayan.

Konya Büyükşehir Belediyesini Başkanı ve Meclisiyle birlikte tebrik ediyoruz. Gerçek bir “Gönül Belediyeciliği” örneği sergileyen Konya Büyükşehir Belediyesi, belki binlerce belki milyonlarca lira kaybetti ama gönülleri kazandı.

Darısı bizim de başımıza olsun inşallah. Zamlar üzerimize yağmur gibi yağarken Tuşba’ya mini AVM pardon Bedesten yapan Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, Trabzonluların cebine 3 kuruş 5 kuruş demeden el uzatmadığı günleri biz de görürüz inşallah!..

GEÇMİŞ OLSUN BEDRİ AĞAÇ

CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç’ın sosyal medyada bir paylaşımıyla karşılaştık. Paylaşımda Trabzon’la ilgili bir bölüm dikkatimi çekti ki söz konusu bölümde aynen şu ifadeler yer alıyor: “Deveboynu suyunun alınması gerektiğini, Trabzon'un suyumuzu çaldığını 6 ay önce yerinde üstelik görüntüleyerek kamuoyu duyurmuştuk.” Doğru, Başkan Ağaç daha önce de Trabzon’u hırsızlıkla itham etmişti. O zaman hezeyan dolu açıklamalarını siyasi bir heyecandan kaynaklanan anlık bir hata olarak değerlendirmiştik ancak bugün yazıya dökünce Başkan Ağaç’ın ağzından çıkanı kulağının duymadığına ikna olduk.

Ne diyelim geçmiş olsun Bedri Başkan!.. Umarız tez zamanda iyileşirsin de dilinden dökülen nefret, nifak tohumları, düşmanlık son bulur!.. İki kenti birbirine düşürecek söz ve eylemler ne Gümüşhane’ye ne de Trabzon’a bir şey kazandırır. İnşallah sağlığınıza dikkat edip bir an önce iyileşirsiniz. Aksi takdirde maazallah 3-5 oy devşireceğim, 40-50 like alacağım derken, binlerce insanın haklı öfkesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz…

KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSETTİM

Salı günü ofise gitmek için Batpazarı dolmuşuna bindiğimde şoför, yerime oturmadan gaza basmadı. Bir acayibime gitti, bir hoşuma gitti, o kısacık yolculuktan bir keyif aldım ki anlatamam! Uzun zamandır direkt gaza basmayan şoförlere denk gelememiştim. Hala Trabzon’da yolcusuna saygısı olan, yolcusu yerine oturmadan gaza basmayan şoförler olduğunu bilmek bile mutluluk verdi. Allah sayılarını arttırsın.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Songül Mazlum - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

zühtü - 30 yıllık belediye çalışanıyım. bu 30 yılda bu belediyeye osman adıgüzel gibi dürüst, çalışkan, bilgili ve asdaletli biri daha gelmedi. gerisini boşver

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 09:37


Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler