BU REHAVETLE SEÇİM KAZANILMAZ!

Yazın bir kenara. Genel seçimlere yaklaşık 13 ay kaldı. AK Parti Genel Başkanı ve aynı zamanda da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantılarında,...

Yazın bir kenara. Genel seçimlere yaklaşık 13 ay kaldı. AK Parti Genel Başkanı ve aynı zamanda da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantılarında, söylemlerinde ısrarla: “Kapı kapı gezmeğe var mısınız? Gezilmedik, kapısı çalınmadık ev bırakmayacağız. Selam verilmedik, gönlü alınmadık insan bırakmayacağız” sözlerini ısrarla tekrarlıyor. Çünkü artık oylar eskiden olduğu gibi” odun konsa kazanır” olmaktan çıktı. Oylar artık aslanın ağzında. Koparıp alabilene aşkolsun. Peki Sayın Erdoğan’ın sözleri teşkilatlarda karşılık buldu mu? Maalesef hayır. Teşkilatlar tam bir rehavet içinde. Nasıl olsa kazanırız umuduna kapılmış. Her şeyi Cumhurbaşkanından bekliyor. Yok böyle hazır bir dünya!

Yeni hükümet sisteminde 50+1 çoğunluğu geçen dönemde kıl payı geçilmiş. Ama artık köprülerin altından çok sular geçmiş. Muhalefettekilerin alayı yıkmak için iş birliğine gitmiş. Her gün yeni bir “dezenformasyon ve algı” yaratma peşindeler. Yapmak için değil yıkmak için çalışıyorlar. Vatan batmış, millet sıkıntıya düşmüş, onlar için hiç önemi yok. Yeter ki Tayyip Bey düşsün. Düşsün de Kılıçdaroğlu vatan haini FETÖ’cüleri hapiste ziyaret etsin, salıversin. Bürokratları kendinden olmadığı için kapı dışarı etsin. Devlet imkanlarını kendi yandaşlarına peşkes çeksin. Kendisi ile iş birliğinde olan HDP’lileri köşe başlarına getirsin. Hatta fırsat bulursa İçişleri ve Savunma Bakanlarını da onlardan tayin etsin. Kendi eliyle İBB başkanlığına getirdiği İmamoğlu’nun yaptığı gibi belediye kadrolarını PKK militanları ile doldursun. Zira 6 milyon olarak lanse ettikleri oylarını Millet İttifakı’na vermeleri karşılığı daha ne tavizler verildiğini bilmiyoruz, anlayacağız.

Türkiye düşmanı dış mihraklarla devamlı dirsek temasında bulunan içteki şer güçler kapı kapı dolaşmanın en güzel örneğini veriyorlar. Adamlar da din mefhumu olmadığı halde DİYANET-DER Derneği’ni İstanbul’da kurup adam avlamağa çıkıyorlar. Şehir yapılanması el altından vızır vızır çalışıyor. Üniter yapımızı yıkmak için her yolu deniyorlar. Altılı masa mensupları bunları görüp anladıkları halde destekleyip, gizli ittifak kurmalarında bir beis görmüyorlar.

Gelelim il ve ilçe teşkilatlarının çalışmalarına. Kimse kusura bakmasın. Dost acı söyler. Benim şahıslarla bir sorunum yok. Görev alan insanların hepsi değerli insanlar. Peki bu yeter mi? Yetmez. Ben kendisine bağlı köy, mahalle ve yerleşkelerde yaşayan insanların geçen seçimden beri kaç tanesi ile görüşülmüş, hatırı sorulmuş? Kaçının düğününe, mevlidine ve cenazesine gidilmiş. Sadece tanınmış, hatırı sayılan insanların cenazesine gidilmiş. Fakir, fukaranın cenazesini komşuları kaldırmış. Yol, su ve elektrik ihtiyacı olanlardan kaçı ile ilgilenilmiş? Sanırım pek azı ile ilgilenilmiş. İl ve ilçe ve belde başkanlarını vatandaş aradığı zaman bulabilmiş mi? Bu başkanlar işlerini görüp zaman ayırabilmişse belki haftanın belli günlerinde makamında olabilmiş. Hepsi seçmenin ihtiyaç bildirmelerinden kaçıyor. Dert dinlemek istemiyorlar. Sadece makamının verdiği nüfuzu kullanmak istiyor. Gece geç saatlere kadar parti binalarında yanan ışığa rastlamadığım gibi, gündüz de arasan bulamazsın. Bana göre parti teşkilatlarının faaliyet raporları her ay ilçe teşkilatlarından il başkanlığına gönderilmeli, il başkanlıkları da bunları birleştirerek Genel merkezlerin teşkilattan sorumlu başkan yardımcılarına ulaştırılmalıdır. Bu bütün partiler için de geçerlidir. 25-30 kişilik yönetim kurulu üyeleri ayrı ayrı mahallelerde toplantı düzenleyip hemhal olmaları gerekir.

Bu yazımın yayına verildiği günden bir sonra yani 14 Mayıs Cumartesi günü, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kendi memleketi olan Rize’de yeni yapılan Rize-Artvin hava alanının açılışını yapmak üzere teşrif edeceklerdir. Umarım partisini seven bir gönüllü yazımın içeriğini kendilerine ulaştırmış olur. Hem tembellik yapıp rehavet kapılacağız ve hem de faturayı genel başkana çıkaracağız. Buna kimsenin hakkı yoktur. Herkes kendine düşen görevi canla başla yerine getirmelidir. Aksi halde, korkarım geceyi gündüzüne katan, ülkesi ve milleti için çırpınan bir lideri daha, kolay kolay bulamayız.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Ahmet Aksoy - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler