Yomra’nın kurtuluş maçı

Ligde can derdinde olan mor-beyazlılar saha ve seyircisi önünde Seri Belediyesi önünde üç puan arıyor

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden mor-beyazlılar bugün Serik Belediyespor’u konuk ediyor. Ligin zirvesinde averajla 2.sırada yer alan güçlü rakibi Serik Belediyespor ile oldukça önemli bir maça çıkacak olan Yomraspor’da tüm hesaplar puan ya da puanlar üzerine yapıldı. Yomra İlçe Stadı’nda saat 13.00’de başlayacak karşılaşmayı Eskişehir bölgesi hakemlerinden Sercan Murat Gündüzler yönetecek.

Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, zorlu bir maça çıkacaklarını belirtirken, hafta boyunca iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getirdi. Zıvalıoğlu, “Geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatmak hem oyuncularımız hem de camiamız için umut vericiydi. Takımın kazanabileceğini gösterdik. Bu süreci de en iyi şekilde atlatabilmemiz için kazanmaya devam etmeliyiz. Bugünkü maçtan da en az puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.

08 Şub 2020 - 12:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.