Yomra’da kongre heyecanı

Başkan adayı Davut Atmaca yoğun bir şekilde çalışıyor.

Yomraspor’da bugün kongre heyecanı yaşanıyor. Bugün çoğunluğun sağlanması halinde gerçekleştirilmesi planlanan kongrede henüz tek aday olarak ismini açıklayan Davut Atmaca delegelerin katılım sağlayarak kongrenin gerçekleşmesini istediklerini söyledi. Atmaca, Yomraspor’un zaman kaybı yaşamaması için biran evvel kongreyi gerçekleştirmek gerektiğine vurgu yaparak, “Biz ne kadar erken göreve başlarsak o kadar yol alırız. Her şey Yomraspor için” diye konuştu.

Yaklaşık 1 aydır yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Atmaca, “Delegelerimize ulaşmak için epey bir zamandır çalışıyoruz. Bayram tatili olmasına rağmen biz çalışmalarımızı sürdürdük. Ancak kaybettiğimiz ya da telefon numarasına ulaşamadığımız delegelerimiz de mevcut. Tatil olması da bizim çalışmalarımızı biraz sekteye uğrattı. Bu nedenle bugün kongremizi yapamama durumumuz da olabilir” ifadelerini kullandı. 7

Yönetim listesini hazırladıklarını da söyleyen Atmaca, “Yaklaşık 27-29 kişiden oluşacak yönetim kurulu listemiz hazır. Bu konuda hiçbir problemimiz yok. Bizim amacımız biran evvel kongreyi yapıp çalışmalara başlamak. Zira takımı yeni sezona hazırlamak için yapılacak çok iş var. Rakiplerimiz yol almaya başladı bile” dedi. Son yapılan üyelerle birlikte üye sayısı 180 civarında olan Yomraspor’da bugünkü kongre, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 15 Haziran günü yapılacak.

08 Haz 2019 - 16:58 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.