Yomra’da çalık şoku!

Mor-beyazlı ekipte başarılı teknik adam sezon sonunda görevi bırakacağını söyledi.

5 yıldır mor-beyazlı kulüpte görev yaptığını belirten genç teknik adam, “Artık ayrılmak için zamanın geldiğini düşünüyorum. Sezon sonunda da ayrılacağım, kararım kesin” dedi.

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Yomraspor’da Teknik Direktör Raşit Çalık, günebakış’a geleceği ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Çalık, sezon sonunda görevi bırakacağını söyledi. 5 yıldır mor-beyazlı kulüpte görev yaptığını belirten genç teknik adam, “Artık ayrılmak için zamanın geldiğini düşünüyorum. Sezon sonunda daayrılacağım, kararım kesin. Amacım ligde kalan son 4 haftada Yomraspor’un en iyi sonuçları almasını sağlamaktır. Bunun için elimden geleni yapacağım” dedi. Bu hafta sahalarında Körfezspor kulübü karşısında kolay bir galibiyet elde ettiklerini ifade eden Çalık sözlerini şöyle sürdürdü:

“Lig sonuncusu gücü olmayan bir ekip ile karşı karşıya kaldık. Böyle bir rakip karşısında sonuca ulaşmakta zor olmadı. Bir sürprize izin vermeyerek istediğimiz netice ile sahadan ayrılmayı başardık.” Ligdeki durumlarını da değerlendiren Çalık sözlerini şöyle noktaladı: “Ligde mevcut oyuncu kadromuz ile iyi işlere imza attık. Gücümüzü herkese gösterdik. Ligde rahat bir konumdayız. Ancak daha iyi yerlerde de olabilirdik. Talihsiz maçlar kaybettik. Özellikle yaşadığımız sakatlıklar ve cezalı oyuncularımızın çok olması bizim Play-Off dışında kalmamızda önemli etkenler oldu. Play-Off dışında kalmakta bizim için üzüntü verici bir durum oldu.”

Erdoğan BEKAR

09 Nis 2019 - 12:50 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.