Yomra telafi edecek

Ağrı’dan 1 puanla dönen mor-beyazlılar, Çengelköy’ü gözüne kestirdi

Yomraspor, Ağrı deplasmanında kaçana yanıyor. 3. Lig 2. Grup’ta inişli-çıkışlı bir performans sergileyen ve önemli fırsatlar kaçıran Yomraspor, Ağrı deplasmanında 1 puanı son dakikada kurtarırken, zirve yolunda altın değerinde 2 puanı kaybetmeni üzüntüsünü yaşıyor. 14 maçta 21 puan toplayan ve 6. sırada yer alan mor-beyazlılar, Çengelköy maçına döndü.

Yomraspor Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, ligde her takımın her takımı yenebileceğinin altını çizerken, “Her takımın bir mücadelesi var. Bizim üst sıraları hedeflediğimiz noktada rakibimiz de alt sıralardan kurtulmanın mücadelesini veriyor. Bu açıdan zor bir maç oynadık. Galip gelemediğimiz için üzgünüz, ancak son dakikada 1 puanı aldığımız için de mutluyuz. Şimdi bu maçı unutup Çengelköy maçına odaklandık” dedi.

26 Ara 2020 - 15:52 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.