Varsa yoksa Tekelioğlu

Ofspor, Teknik Direktörlük koltuğuna Sadi Tekelioğlu’nu getirmekte kararlı

Önümüzdeki sezon Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Ofspor’da hoca belirsizliği devam ederken, bordo-mavililerin, görüşmelerin tekrar başladığı Sadi Tekelioğlu’nu takımın başına geçirmekte kararlı olduğu bildirildi. Erzurumspor’un da istediği Tekelioğlu ile önümüzdeki günlerde bir araya gelecek olan bordo-mavililerde Tekelioğlu için tüm imkânların zorlanacağı öğrenildi. Bordo-mavililerin Tekelioğlu’ndan olumsuz bir cevap alması durumunda ise rotanın alternatiflere döneceği belirtildi.

17 Haz 2017 - 12:31 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

CEM SAYIL - sadi hoca; trabzon ve türk futbounun değeridir.yemekçi adamın egosu yüzünden kibar başkan usta tarafindan alt yapının başından ayrıldı.dere gider kumu kalır.sadi hoca ve ekibine ts alt yapısına verdiği hizmetlereden dolayı kocaman teşekkürler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 12:31
02

Davut - Artık yaşlandı diyebiliriz Sadi hoca için hala Sadi hoca mı ya hayret

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 12:31
01

Adnan nacar - Sadi hoca yıllardır hocalık yaptı tamam takdir ediyoruz ama yıllardır hocalık yapıyor sadece 20 yıl önce Erzurum'da başarısı var başka hiçbir yerde başarı yok hadi onuda bırakalım son 10-12 maç ofsporumuzun BAŞINDA değilmiydi SADI HOCA tribünde idare etti antrenmana çıktı Takım'ı yönetti ne yaptı KÜMÜ DÜŞTÜ ofsporumuz yıllardır takım çalıştırmamış hala biz bekliyoruz hayret

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 12:31