Varsa yoksa 2. Lig!

Pazarspor’da teknik patron Tonyalı, “2. Lig’e çıkmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız” dedi

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 45 puanla 3. Sırada yer alan Pazarspor’da Teknik Direktör Şevki Tonyalı, 2. Lig’e çıkmak için tüm güçlerini ortaya koyacaklarını söyledi. Hedefe adım adım ilerleyeceklerini belirten Tonyalı, “Öncelikle hedefimiz Play-Off’a kalmak. Şuan için Play-Off’a kalma yolunda da şansımız çok fazla. İşimizi sıkı tutarak bu hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi. Tonyalı, “Play-Off’a kalmamız durumunda ise 2. Lig’e çıkmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Bir sezon boyunca verdiğimiz emeklerin karşılığını 2. Lig’e çıkarak almak istiyoruz. Bu hedefe ulaşmak için adeta tek yumruk olduk. İnşallah bu büyük hedefimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

04 Haz 2020 - 11:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.