Trabzon’da hokey heyecanı yaşandı

Trabzon’da oynanan Kadınlar-Erkekler Salon Hokeyi 2. Lig Play-off maçları tamamlandı.

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Beşirli Spor Kompleksi Çok Amaçlı Spor Salonunda düzenlenen 2019-2020 Sezonu Kadınlar-Erkekler Salon Hokeyi 2. Lig Play-off maçları sona erdi. Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen maçlar sonunda kadınlar liginde Amasya MESA şampiyon olarak 1. Lig’e yükseldi. Çaycuma GSK ikinci, Pursaklar Belediyesi SK ise üçüncülüğü elde etti. Çaycuma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği sporcusu Gönül Mehder, 9 golle gol krallığını zirvede tamamladı.

Erkekler Salon 2.Lig Play-Off maçlarında ise Gaziantep temsilcisi Şehitkamil Halk Eğitim Takımı şampiyon oldu, ikinci olan Esenyurt Hokey Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği ile birlikte 1. Lige yükseldi. Turnuvayı Kartepe Belediye üçüncü, Ali Ege SK ise dördüncü olarak tamamladı. Esenyurt Hokey sporcusu Muhammet Ali Körne mükemmel bir performans gösterdi. Muhammet, rakip ağları tam 35 kez havalandırarak turnuvanın gol kralı oldu.

27 Şub 2020 - 13:18 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.