Trabzon FK zevk verecek

Hekimoğlu, “Amacımız, seyir zevki yüksek dinamik bir kadro oluşturmak” dedi.

Hekimoğlu Trabzon FK Futbol Şube Sorumlusu Semih Hekimoğlu, yeni sezonla ilgili iddialı açıklamalar yaptı. Hekimoğlu, yeni sezon için dinamik bir kadro oluşturacaklarını ifade eden Hekimoğlu, “Sezon içerisinde geniş bir scout ekibi kurduk. Lig devam ederken yaklaşık 15 kişilik bir izleme komitesi kurduk. İzlettirdiğimiz bütün futbolcuları haftalık yaptığımız toplantılarda değerlendirdi. Çapraz izleme yönetimiyle veri bankası oluşturduk. Şimdi bu sporcular içerisinden yapacağız seçimlerle gelecek sezonun kadrosunu oluşturacağız. Amacımız, çok koşan çok mücadele eden seyir zevki yüksek dinamik bir kadro oluşturmak. Onun için çok aceleci davranmayacağız” dedi.

10 May 2019 - 12:52 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.