Tonyaspor’dan kaleye takviye

BAL Ligi’nde mücadele eden Tonya Doğanspor Nevşehir’deki hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz yı...

BAL Ligi’nde mücadele eden Tonya Doğanspor Nevşehir’deki hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Medcem Silifkespor ile başarılı bir sezon geçiren başarılı ve deneyimli kaleci Murat Ayaz ile anlaşmaya varan kırmızı-beyazlılar oyuncuyla sözleşme imzaladıktan sonra kampa dahil etti. Ayağının tozuyla kampta takıma katılan tecrübeli kaleci, “Bundan sonra Tonya Doğanspor forması altında başarılı olmak için kariyerime devam edeceğim için çok mutluyum” dedi.

31 Ağu 2019 - 13:58 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.