Tonya yarıştan kopmayacak

Kırmızı-beyazlılarda Başkan Cora, “Önce sağlık ama hedefimizden de vazgeçmeyeceğiz” dedi

Bölgesel Amatör Lig 3.Grup’ta mücadele eden Tonya Doğanspor liglere ara verilen bu dönemde hedefinden hiçbir şeklide vazgeçmiyor.

Kulüp Başkanı Zafer Cora, “Bütün dünya ülkeleri ve ülkemiz önemli ve zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte hepimiz vatandaş olarak üzerimize düşeni ne kadar en iyi şekilde yerine getirebilirsek o kadar iyi ve kısa zamanda sonuç alabiliriz. Bu sebeple bizim önceliğimiz de devletimizin koyduğu kurallara uymak” diye konuştu.

Cora, “Şimdilik futbolu rafa kaldırmış olsak da Tonya Doğanspor olarak biz hedefimizden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Hedefimiz ligi zirvede bitirmek. Bunun için de kalan maçlarımızı en az kayıpla geçirerek ligi üst sıralarda tamamlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

28 Mar 2020 - 11:10 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.