Tonya temkinli

Teknik patron Orhan Tetik, “Faroz Yalıspor ile zor bir maç oynayacağız” dedi

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup ekiplerinden Tonya Doğanspor’un play-out müsabakasında karşı karşıya geleceği rakibi Faroz Yalıspor oldu. Kırmızı-beyaz-mavililer Faroz Yalıspor’u devirip önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmenin hesaplarını yaparken teknik patron Orhan Tetik, zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söyledi.

Tetik, “Yalıspor ilimizin en önemli takımlarından bir tanesi. Faroz Yalıspor ile zor bir maç oynayacağız. Tecrübeli ve deneyimli oyuncuları var. Rakibimize saygı duyuyoruz ve ona göre hazırlanacağız. Çok zor ve çekişmeli bir maç olacaktır. Tabiki fair-play çerçevesinde Trabzon’a yakışır bir maç olmasını istiyoruz. Umarım sezonu mutlu sonla noktalarız” ifadelerini kullandı.

19 Nis 2019 - 13:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.