SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ

Gümüşhanespor Başkanı Eroğlu, “Ligde kalma mücadelemizi bırakmayacağız” dedi

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor ligde kalacağına inanıyor…Kırmızı-beyazlı ekipte Başkan Muharrem Güray Eroğlu, ligde kalma mücadelelerini bırakmayacaklarını söyledi. Karamsarlığa kapılmadıklarını, takımı bu ligde tutacaklarına inandıklarını belirten Eroğlu, “Ligde kalma mücadelemizi bırakmayacağız. Oyuncularımıza güvenimiz tam. Onlarda bu güvenimizi boşa çıkarmayacaklardır. Ligde kalmak için sonuna kadar savaşacağız” dedi.

Kongre öncesi yönetim kurulu listesini oluşturmak için görüşmelerini sürdürdüğünü ifade eden Eroğlu, “Yönetime güçlü isimler almak için çaba gösteriyorum. Yönetime alacağım tüm isimler kulübe maddi ve manevi olarak katkı sağlayacak yeterlilikte kişiler olacak” dedi. Seçilmeleri durumunda Gümüşhanespor’u hak ettiği yeri getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Muharrem Güray Eroğlu sözlerini şöyle noktaladı;

“İlk işim başkanın yetkilerini artırmak olacak. Çünkü şuanki düzende başkana para çekme yetkisi verilmiyor. Gümüşhane’de 8-9 kişi ayarlanmış. Bu kişiler kulübe gelen parayı çekebiliyor. Her şeyin altına elini atan başkanın ise para çekme yetkisi yok. Bunun kabul edilir bir tarafı yok. Ankara’da işimi gücümü bırakıp takımla ilgilenen biriyim. İnşallah başkan seçilirsem kulübün menfaatleri doğrultusunda önemli kararlar alacağım.”

SPOR: Erdoğan BEKAR

04 Haz 2020 - 11:15 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.