Şimdi transfer zamanı

Pazarspor’da Teknik Direktör Kar ile yönetim kamp öncesi kolları sıvadı

Pazarspor’da Teknik Direktör Kadir Kar kolları sıvadı. Mavi-beyazlıların 2004-2005 sezonundaki şampiyonluk kadrosunda yer alan Kar, yönetimle bir araya gelerek önümüzdeki sezonun güçlü Pazarspor’unu oluşturmanın çalışmalarına başladı. Genç teknik adam yönetimle görüşerek önce iç transferde kalacak oyuncuları netleştireceklerini belirterek, “Önümüzdeki sezon çok daha güçlü bir ekip oluşturmak istiyoruz. Bunun için de öncelikle iç transfer sonrasında dış transferi bitirmeliyiz” dedi. Teknik Direktör Kar sezon öncesi transfer için zamanın önemine de vurgu yaparak, “Transferlerin kamp dönemine yetişmesi çok önemli. Biz de bu konuda elimizi çabuk tutmamız gerektiğini iyi biliyoruz. Yönetimimizin de bu anlamda bizim önümüzü açarak yardımcı olması da önemli” diye konuştu.

22 Haz 2019 - 14:15 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.