Şampiyon Trabzon FK

Deplasmanda konuk olduğu Nevşehir’i tek golle devirip sezonun bitimine 1 hafta kala adını 2. Lig’e yazdırdı.

Helal olsun size… TFF 3. Lig 1. Grup'ta Nevşehir Belediyespor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Hekimoğlu Trabzon şampiyon oldu. Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda oynanan maçta Hekimoğlu Trabzon FK, Nevşehir Belediyespor’a konuk oldu. Maçın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken Hekimoğlu Trabzon’da maçın 39. dakikasında Emre Akgün ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atıldı. Bu dakikadan sonra her iki takımda aradığı golü bulamayınca maçta ilk yarı 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf 10 kişi kalan temsilcimiz Hekimoğlu Trabzon FK oldu.

Maçta galibiyet için gol arayan Hekimoğlu Trabzon Nevşehir Belediyespor karşısında aradığı golü 90.dakikada ulaştı. Bu dakikada kazanılan penaltı vuruşunu golle sonuçlandıran Cefarcan takımını 1-0 öne geçirdi. Kalan kısa sürede ise başka gol olmayınca 90 dakika 1-0 Hekimoğlu Trabzon FK’nın üstünlüğü altında tamamlandı. Nazilli Belediyespor’un kendi saha ve seyircisi önünde Erzin Belediyespor ile 2-2 berabere kalmasının ardından Hekimoğlu Trabzon FK, böylelikle sezonun bitimine 1 hafta kala 2. Lig’e yükselmeyi garantilemiş oldu. Maçtan sonra Hekimoğlu Trabzon FK’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular büyük bir sevinç yaşadılar.

HAKEMLER: Burak Pakkan **, Özcan Genel **, Mikail Can **

NEVŞEHİR BELEDİYESPOR: Onur Behiç *, Muhammed Serdar *, Saffet Gurur *, Hayrettin *, Rahmi * (Dk. 88 Emre), Naci *, Can *, Burak * (Dk.80 Raif), Metehan Andaç * (Dk. 63 Ömer *), Tunç Murat *, Uğur *

HEKİMOĞLU TRABZON FK: Mustafa ****, Selim ****, Emre ****, Savaş **** (Dk. 61 Hakan ****), Sami Emirhan ****, Cafercan ****, Dede ****, Taha ***, Hasan **** (Dk. 64 Samet ****), Emrullah ****, Halil İbrahim ****

GOL: Dk. 90 (pen) Cafercan Aksu (Hekimoğlu Trabzon FK)

‘Şampiyonluk tüm şehrimize hayırlı olsun’

Hekimoğlu Trabzon FK Teknik Direktörü Bülent Demirkanlı, ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluk ipini göğüsledikleri için çok sevinçli olduklarını söyledi. Nevşehir Belediyespor karşısında oyuncularının çok iyi bir mücadele ortaya koyduğunu belirten Demirkanlı, “Uzun bir süre maçı 10 kişi oynamak zorunda kalmamıza rağmen kazanmasını bildik. Bu galibiyette bizi 2. Lig’e taşıdı. Çok mutluyuz. Bu şampiyonluk tüm şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

29 Nis 2019 - 13:02 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.