Şampiyon DSİ Karadeniz

Yeşil-beyazlılar Erdoğduspor’u net bir skorla devirip adını Bölgesel Amatör Lig’e yazdırdı

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off Ligi dün oynanan maçlarla sona ererken mutlu sona ulaşan ekip DSİ Karadenizspor oldu. Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off Ligi son hafta maçında DSİ Karadenizspor ile Erdoğduspor dün Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda karşı karşıya gelirken mücadeleden 3-1’lik sonuçla galibiyetle ayrılan taraf DSİ Karadenizspor oldu. Maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan DSİ Karadenizspor, ilk yarıyı Erdoğduspor karşısında 45. dakikada Ensar’ın golü ile 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya da etkili başlayan yeşil-beyazlı ekip olurken, 54. dakikada Zafer ile bulduğu golle durumu 2-1 getirirdi.

DSİ Karadenizspor’da 78. dakikada ise sahneye Okan çıkarken attığı golle takımını 3-1 öne geçirdi. Müsabakanın 83. dakikasında Erdoğduspor Burak Usta’nın golü ile farkı 2’ye indirse de 90 dakikadan 3-1’lik sonuçla galibiyetle ayrılan taraf DSİ Karadenizspor oldu. Bu galibiyetle puanını 18’e yükselten DSİ Karadenizspor şampiyonluk ipini göğüslerken adını da Bölgesel Amatör Lig’e yazdırma başarısını gösterdi. Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’e yükselme başarısı gösteren DSİ Karadenizspor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular büyük sevinç yaşadılar. DSİ Karadenizli taraftarlar da takımlarına büyük bir sevgi gösterisinde bulundular.

HAKEMLER: Furkan Aksuoğlu ***, Muhammet Yumak ***, Burak Cansız ***

DSİ KARADENİZ: Enes ****, Muhammed ****, Gürsel ***, Tolunay ****, Köksal ****, Ensar ****, Mehmetcan ****, Gürkan ****, Abdulbaki ****, Zafer ****, Okan ****

ERDOĞDUSPOR: Ali *, Hayri *, Emrah *, Ünal *, Serkan *, Oğuzhan *, Ömer * (Burak Usta **), Emre *, Volkan *, Mehmet Akbaş *, Miraç *

GOLLER: Dk.45 Ensar, Dk.54 Zafer, Dk.78 Okan (DSİ Karadeniz), Dk.83 Burak Usta (Erdoğduspor)

18 Nis 2019 - 14:12 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.