Rizespor’da Tunus çıkarması!

Yeşil-mavililer, Khalifa ve Akaichi için Rusya’ya çıkarma yapıyor

Tunus Milli Takımı ile Rusya’da boy gösterecek ikilinin işini bitirmek için harekete geçen yeşil-mavililer, ilk bombalarını patlatmak istiyor. İki golcü için scout ekibi “Süper ikili olur” raporu verdi

‘SÜPER’ RAPORU

Rize’de Tunus harekatı. Süper Lig’e dönmenin mutluluğunu yaşayan yeşil-mavililer, bir süredir yurt dışında scout ekibi ile oyuncu izletirken, bu doğrultuda ilk rotanın Tunus olacağı ifade edildi. İzleme komitesinin başındaki M.Ali Karaca’nın raporu doğrultusunda transfere hız verecek olan Rizespor’da Tunus’un iki önemli golcüsü Saber Khalifa ve Ahmed Akaichi’nin transfer listesinin başında yer aldığı ifade edildi. Scout ekibi, “İkisi de hem tecrübeli hem de kaliteli golcüler. Bize büyük katkı yaparlar” diye iki golcü için yönetime rapor sundu.

RUSYA’YA GİDİYORLAR

Bu rapor üzerine Rizespor yönetimi de, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in de onayı sonrası harekete geçtiği ve ikilinin transferini kısa sürede bitirmeyi amaçladığı ifade edildi. Tunus Ligi’nde Al İttihad’da forma giyen 29 yaşındaki Ahmed Akaichi, bu sezon 10 gol atarken, 31 yaşındaki Saber Khalifa, 9 gol kaydetti. Tunus Milli takımı ile Rusya’daki Dünya Şampiyonası’nda boy gösterecek ikilinin işini Rizespor erkenden bitirmeyi amaçlıyor.

28 May 2018 - 14:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Suleyman - Portekiz vs Tunus hazırlık maçını izledim

Saber khalifa 65 dakka sahada kaldı ve hiç bir katkısı olmadı o kadar başarılı spiker bile sahada hiç etkili olmadığını söyledi

Sizin scoutunuz bulacağı adamda bu kadar olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 14:59
01

Suleyman - Bırakın bu işler scout ekibimizde biseyden anlamiyor çünkü

Geçen Portekiz Tunus macini izledim 2 2 bitti

Saber khalifa 70 yakın oyunda idi ve berbat oynadı diğer oyuncuyu oyuna bile almadılar bu nasıl süper oyuncular yazik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 14:59