RİZE MANGALA’NIN PEŞİNDE

Yeşil-mavililer yaz transfer döneminde gündeme gelen savunma oyuncusu için yeniden girişimlere başladı Çaykur Rizespor savunma hattını sağlama almak...

Yeşil-mavililer yaz transfer döneminde gündeme gelen savunma oyuncusu için yeniden girişimlere başladı

Çaykur Rizespor savunma hattını sağlama almak istiyor. Ligde bu sezon geride kalan haftalarda savunma hattında bir türlü istikrarı yakalayamayan yeşil-mavililer, devre arasında bu bölgeye transfer için düğmeye bastı. Kalesinde gördüğü 24 golle ligin en fazla gol yiyen takımı konumunda bulunan Çaykur Rizespor, kaliteli bir stoperi kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Yaz transfer sezonunda Çaykur Rizespor ile adı anılan Eliaguim Mangala yeniden gündemde. Atmacaların transfer komitesi şu anda boşta olan dünyaca ünlü oyuncu için yeniden harekete geçerek nabız yokladığı öğrenildi. 30 yaşındaki savunma oyuncusunun menajeri ile temasa geçen transfer komitesinin pazarlıklara başladığı belirtildi.

Çaykur Rizespor’un kurmaylarının bu kez işi bitirmek istediği belirtiliyor. Ancak Fransız stoperin yıllık kazancında indirime gitmeye yanaşmamasının transferi zora soktuğu kaydedildi. Pazarlıkların devam ettiği de gelen bilgiler arasında. Öte yandan yıldız oyuncunun Avrupa’da bazı kulüplerin de radarında olduğu ifade edildi. Mangala 8 kez de Fransa Milli takımının formasını giydi.

11 Kas 2021 - 12:27 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.