Rize, Aminu ve Musa’yı bitirdi

Yeşil-Mavililer, Osmanlısporlu iki oyuncunun transferinde mutlu sona ulaştı…

Rizespor’da transfer hareketliliği sürüyor… Yabancı transferinde bombaları bir bir patlatan yeşil-mavililer, uzun süredir peşinde oluğu Osmanlısporlu Musa Çağıran ve Umar Aminu’nun transferinde de mutlu sona ulaştı. Eski Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın girişimleri ile sonuçlandırılan Musa ve Aminu transferinin yarın resmiyet kazanacağı belirtildi.

Osmanlıspor’dan 1 yıllığına kiralanacak 2 oyuncunun menajerlerinin bugün Rize’ye geleceği ve Rizespor Transfer Komitesi ile masaya oturacağı belirtildi. Taraflar arasında yapılacak görüşmelerin ardından Musa ve Umar’ın da Cuma günü Rize’ye gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. 25 yaşındaki Musa geçtiğimiz sezon 26 lig maçında 8 gol 1 asist, Umar ise 31 lig maçında 5 gol 6 asistlik performans ortaya koymuştu.

Alihan TELATAR

26 Tem 2018 - 12:52 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Polat - Helal olsun inşAllah satın alma ile kiralanirlat

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 12:52
02

ADMİN - ri̇zeni̇n haberleri̇ni̇ paylaşma admi̇n !!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 12:52
01

Mahmut - İyi transferler Ahmet calik veya Ertuğrul Ersoy gelsin

Birde depoitre yıl alın santrafora

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 12:52