Rize Alanya için pusuda

Süper Lig'in 3. haftasında 27 Eylül yarın sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Stje...

Süper Lig'in 3. haftasında 27 Eylül yarın sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Stjepan Tomas yönetiminde hazırlıklarını sürdürdü. Koşu ve ısınma çalışması ile başlayan antrenman dar alanda pas çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde de oyuncular yarı sahada çift kale maçı yaptı. Çaykur Rizespor bugün yapacağı hazırlıkla Alanyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye geçecek.

26 Eyl 2020 - 09:48 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.