Pazar’da kar şoku

Ligde zirve mücadelesi veren mavi-beyazlılarda genç teknik adam ile yolların ayrıldığını açıkladı.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta zirve mücadelesi veren Pazarspor’da şok bir gelişme yaşandı. Mavi-beyazlı ekipte genç teknik adam Kadir Kar ile yolların ayrıldığını açıkladı. Pazarspor kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Kulüp idari binasında yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda Teknik direktörümüz Kadir Kar ile yollar ayrıldı. Yönetim kurulunun yaptığı uzun süreli görüşme ve değerlendirmeleri neticesinde görülen lüzum üzerine, Pazarspor’un baki olan kurumsal yapısı gereği Teknik Direktörümüz Kadir Kar ile yolların ayrılmasına karar verilmiştir.

Hocamıza ve ekibimize verdikleri üstün hizmet nedeni ile teşekkür eder ve sonsuz başarılar dileriz” denildi. Ligde başarılı bir performans ortaya koyan Pazarspor’da Kadir Kar ile yolların ayrılması spor kamuoyu tarafından büyük şaşkınlıkla karşılandı. Mavi-beyazlı ekipte genç teknik adam Kadir Kar ile yolların ayrılmasının ardından yeni hoca arayışlarına hız verildiği belirtildi. Bu arada mavi-beyazlı ekibin bu hafta sonu saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geleceği 1954 Kelkit Belediyespor maçına altyapı antrenörüyle çıkacağı belirtildi. Ligde bir maçı eksik olan Pazarspor, 38 puanla 5. sırada yer alıyor.

27 Şub 2020 - 13:02 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.