PAZAR’DA EYLEM PLANI HAZIR

Mavi-beyazlılar yeni sezon öncesi ilk yönetim toplantısını gerçekleştirdi

Antalya'da yapılan Play-Off müsabakalarında şampiyon olarak 2.Lig’e çıkma başarısını gösteren Pazarspor’da kollar yeni sezon için sıvandı. Yaklaşık on gündür süren kutlamaların ardından Yönetim Kurulu, Başkan Mustafa Taşkın yönetiminde ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen toplantıda yaşanan şampiyonluk, acil olarak yapılması gerekenler, verilen sözlerin yerine getirilmesi için eylem planları yapılıp yavaş yavaş da yeni sezonun yapılanma çalışmaları görüşüldü.

Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın, önceliklerinin teknik direktör sorununu çözmek olduğunu ifade ederek, “Yönetim kurulu olarak toplantımızda bir transfer komitesi oluşturduk. İlk olarak sözleşmesi biten Teknik Direktörümüz Şevki Tonyalı ile görüşeceğiz. Ardından da transfer komitemiz alınacak oyuncular konusunda çalışmalar yürütecek. Genç bir kadromuz var. Bu kadroyu tutmak istiyoruz” dedi.

Pazarspor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkın, Çaykur Rizespor’dan bu sezon faydalanmak istediklerini de kaydederek, “Geçen sezon Rizespor’a Mithat Pala’yı verdik. Bu oyuncumuzun Rizespor’un ilk 18 ine gireceğine inanıyorum. Biz Rizespor’dan gençleri isteyeceğiz. Transfer edipte faydalanamadığı oyuncuları talep edeceğiz. Bu konuda Başkan Hasan Kartal ile ileriki günlerde bir görüşmem olacak” diye konuştu.

2.Lig’de kalıcı olmak ve asansör takım olmak istemediklerini kaydeden Pazarspor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkın, “Genç bir kadromuz var. Bu kadroya 5-6 oyuncu daha ekleyip ilk on için mücadele vereceğiz. Listemizde oyuncular var. Transfer komitemiz bu oyuncularla haftaya görüşmeye başlayacak. İyi bir ekip kuracağız. Taraftarımız bize güvensin” dedi.

06 Ağu 2020 - 12:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.