Pazar hayata döndü

Mavi-beyazlılar ligdeki kötü gidişine Bergama’yı mağlup ederek son verdi

Yeni teknik patronu Ergün Aytekin nezaretinde çıktığı ilk sınavında Bergama’yı deviren Pazarspor tam 8 maç aradan sonra 3 puanla tanıştı

Pazarspor nihayet…TFF 3. Lig 2. Grup’ta zor günler geçiren mavi-beyazlılar dün deplasmanda konuk olduğu Bergama Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek kendine geldi. Hafta içerisinde takımın başına Ergün Aytekin’i getiren mavi-beyazlılar ile Bergama Belediyespor arasındaki karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili bir futbol ortaya koyan mavi-beyazlılar 66. dakikada Emre ve 90. dakikada Kadir ile bulduğu gollerle mücadeleden 2-0 galip ayrıldı. Tam 8 maç aradan sonra galip gelen mavi-beyazlılar, alt sıralardan uzaklaşma yolunda bir nebze olsun rahat bir nefes aldı.

11 Şub 2019 - 14:05 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.