Pazar fire istemiyor

Mavi-beyazlı ekip Kırşehir maçı hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor

2. Lig Kırmızı Grup’ta 11 Kasım Çarşamba günü sahasında Kırşehir Belediyespor’u konuk edecek olan Pazarspor’da hazırlıklar sürüyor. Ankaraspor’a mağlup olarak kupaya veda eden ve sadece lige kilitlenen mavi-beyazlı ekip sahasında karşı karşıya geleceği Kırşehir Belediyespor maçından 3 puanla ayrılmanın hesabını yapıyor.

Mavi-beyazlı ekipte yönetim kurulu üyesi Talat Günday, Kırşehir Belediyespor maçından 3 puanla ayrılmanın hesabını yaptıklarını söyledi. Takımın da bu doğrultu da hazırlıklarını 3 puan için yaptığını belirten Günday, “Kupada hakem faciası yaşayarak elenmiştik. Kırşehir Belediyespor karşısında alacağımız 3 puan moralimizi yerine getirecektir. Oyuncularımıza güveniyoruz” dedi.

07 Kas 2020 - 11:19 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.